SKŁAD Wyrób wieprzowy, drobno rozdrobniony, wędzony, parzony, suszony. Ze 142g mięsa wieprzowego wyprodukowano 100 g produktu. Składniki: mięso wieprzowe, skrobia, tłuszcz wieprzowy, sól, przyprawy, ekstrakty przypraw, aromaty (w tym aromat dymu wędzarniczego), cukier, białko wieprzowe, przeciwutleniacz: askorbinian sodu, substancja konserwująca: azotyn sodu. Osłonka jadalna-substancja żelująca: algininian sodu, stabilizatory: celuloza, chlorek wapnia. Produkt może zawierać: soję, gluten, mleko, orzechy, seler, gorczycę. WARTOŚĆ ODŻYWCZA Wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczna: 1943 kJ/ 469 kcal; Tłuszcz: 38 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 15 g; Węglowodany: 7,8 g,w tym cukry: 2,2 g; Białko: 23 g; Sól: 3,4 g.