SAN ŁAKOTKI WAFLE 146G ORZECHOWE
Opis
Dane produktowe
Składniki
Składniki
Tekst dotyczący alergenów
Może zawierać jaja.Wartości odżywcze
100 g | 31,2 g (3 wafelki) | %* / 31,2 g (3 wafelki) | |
---|---|---|---|
Wartość energetyczna | 2224 kJ | 694 kJ | 8% |
Wartość energetyczna | 532 kcal | 166 kcal | 8% |
Tłuszcz | 30 g | 9,3 g | 13% |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 18 g | 5,6 g | 28% |
Węglowodany | 57 g | 18 g | 7% |
w tym cukry | 34 g | 11 g | 12% |
Błonnik | 2,4 g | 0,7 g | - |
Białko | 7,9 g | 2,5 g | 5% |
Sól | 0,39 g | 0,12 g | 2% |
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal). | |||
1 porcja = 3 wafelki (31,2 g). Opakowanie zawiera 4-5 porcji. |
Obliczona wartość odżywcza
na 100g | 31,2 g (3 wafelki) | ||
---|---|---|---|
Wartość energetyczna (kJ) | 2224 | 694 | |
Wartość energetyczna (kcal) | 532 | 166 | |
Tłuszcz (g) | 30 | 9.3 | |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) | 18 | 5.6 | |
Węglowodany (g) | 57 | 18 | |
w tym cukry (g) | 34 | 11 | |
Błonnik (g) | 2.4 | 0.7 | |
Białko (g) | 7.9 | 2.5 | |
Sól (g) | 0.39 | 0.12 |
Spis składników odżywczych na przodzie opakowania
Opis produktu
Marka
San
Marka standaryzowana
Marka - San
Podmarka
Podmarka - Łakotki
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Wafelki z nadzieniem (71%) o smaku orzechowym.
Marketing
Kontakt
Mondelez Polska sp. z o.o.
Adres kontaktowy
ul. Domaniewska 49,
02-672 Warszawa
O producencie
Harmony
Klimat - ograniczamy emisję gazów cieplarnianych
Pszczoły - dbamy o bioróżnorodność i chronimy pszczoły
Rolnicy - nasza pszenica jest uprawiana na lokalnych polach
Ziemia - dbamy o naturalną żyzność gleby
Woda - zmniejszamy zanieczyszczenie wód gruntowych
Gwarancja pysznego smaku ciastek dzięki wyselekcjonowanej pszenicy
Dowiedz się więcej na: www.harmony.info
Zdrowie i styl życia
Zalecenia dla alergików
Jaja - Może zawierać
Mleko - Zawiera
Soja - Zawiera
Pszenica - Zawiera
Przechowywanie i stosowanie
Rodzaj przechowywania
Typ | ||||
---|---|---|---|---|
Przechowywać w temperaturze otoczenia |
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.