PROFI PASZTET DWORSKI 130G Z DZIKIEM
Opis
Dane produktowe
Składniki
Składniki
Tekst dotyczący alergenów
Produkt bezglutenowy.
Wartości odżywcze
w 100 g | |
---|---|
Wartość energetyczna | 1190 kJ / 287 kcal |
Tłuszcz | 24 g |
- w tym kwasy nasycone | 8,3 g |
Węglowodany | 2,5 g |
- w tym cukry | 1,0 g |
Białko | 15 g |
Sól | 1,7 g |
Obliczona wartość odżywcza
na 100g | |||
---|---|---|---|
Wartość energetyczna (kJ) | 1190 | ||
Wartość energetyczna (kcal) | 287 | ||
Tłuszcz (g) | 24 | ||
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) | 8.3 | ||
Węglowodany (g) | 2.5 | ||
w tym cukry (g) | 1 | ||
Białko (g) | 15 | ||
Sól (g) | 1.7 |
Opis produktu
Marka
Profi
Cechy
100% najlepszych składników
Marka standaryzowana
Marka - Profi
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Pasztet wieprzowo-drobiowy z mięsem z dzika. Produkt sterylizowany.
Marketing
Nazwa firmy
Profi sp. z o.o.
Adres firmy
ul. Kolejowa 3
63-520 Grabów nad Prosną
Polska
Logotypy stron trzecich
- Znak przekreślonego kłosa
Logotypy stron trzecich - pozostały tekst
Znak przekreślonego kłosa, PL-014-001
Zdrowie i styl życia
Zalecenia dla alergików
Jaja - Zawiera
Gluten - Nie zawiera
Przechowywanie i stosowanie
Rodzaj przechowywania
Typ | ||||
---|---|---|---|---|
Przechowywać w temperaturze otoczenia |
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze pokojowej.
Opakowanie
Rozmiar opakowania
130g
Wymiar liczbowy
Wymiar liczbowy - 130
Wymiar
Wymagana wysokość na półce (mm) | Wymagana szerokość na półce (mm) | Wymagana głębokość na półce (mm) |
---|---|---|
74 | 71 | 71 |
(Zasady Wymiarowania Opakowań GS1)
Jednostka (specyficzna)
Jednostka (specyficzna) - Gramów
Rodzaj opakowania
Typ - Słoik
Waga
Waga brutto - 280
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 74
Szerokość - 71
Głębokość - 71
Obsługa klienta
Adres producenta
Profi sp. z o.o.
ul. Kolejowa 3
63-520 Grabów nad Prosną
Polska
Adres zwrotny
Profi sp. z o.o.
ul. Kolejowa 3
63-520 Grabów nad Prosną
Polska
tel. +48 62 732 11 00
www.profi.pl
Telefon kontaktowy
+48627321100
Adres internetowy
www.profi.pl
Koszty dostawy
Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności
