KNORR SOS 400G ŚMIETANOWO-GRZYBOWY
Cena regularna:
towar niedostępny

Opis
Dane produktowe
Składniki
Składniki
woda
pieczarki (10,9%)
ŚMIETANA (6,4%)
olej słonecznikowy
skrobia
cebula
kwas: kwas mlekowy
cukier
sól
aromaty
żółtko JAJA kurzego
substancja zagęszczająca: guma guar
czosnek
cebula w proszku
natka pietruszki (0,1%)
ekstrakt słodu JĘCZMIENNEGO
stabilizator: karagen
Wartości odżywcze
100 g produktu (=1 porcji**) | %* w porcji** | |
---|---|---|
Energia | 378 kJ/91 kcal | 5% |
Tłuszcz | 7,2 g | 10% |
w tym kwasy nasycone | 2,1 g | 11% |
Węglowodany | 5,6 g | 2% |
w tym cukry | 1,6 g | 2% |
Błonnik | 0,6 g | |
Białko | 0,7 g | 1% |
Sól | 0,78 g | 13% |
*% referencyjnej wartości spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal). | ||
**1 porcja = 100 g. Opakowanie zawiera 4 porcje sosu. |
Obliczona wartość odżywcza
na 100g | |||
---|---|---|---|
Wartość energetyczna (kJ) | 378 | ||
Wartość energetyczna (kcal) | 91 | ||
Tłuszcz (g) | 7.2 | ||
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) | 2.1 | ||
Węglowodany (g) | 5.6 | ||
w tym cukry (g) | 1.6 | ||
Błonnik (g) | 0.6 | ||
Białko (g) | 0.7 | ||
Sól (g) | 0.78 |
Spis składników odżywczych na przodzie opakowania
Opis produktu
Marka
Knorr
Cechy
z naturalnymi składnikami
Marka standaryzowana
Marka - Knorr
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Sos śmietanowo-grzybowy.
Marketing
Nazwa firmy
Unilever Polska Sp. z o.o.
Adres firmy
Al. Jerozolimskie 134,
02-305 Warszawa
Logotypy stron trzecich
- Green Dot
Pozostałe informacje
1 porcja**: 378 kJ 91 kcal 5%*
100 g: 378 kJ/91 kcal
*% referencyjnej wartości spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal).
**1 porcja = 100 g. Opakowanie zawiera 4 porcje sosu.
Zdrowie i styl życia
Zalecenia dla alergików
Jęczmień - Zawiera
Jaja - Zawiera
Mleko - Zawiera
Przechowywanie i stosowanie
Rodzaj przechowywania
Typ | ||||
---|---|---|---|---|
Przechowywać w temperaturze otoczenia |
Przygotowanie i stosowanie
Sposób przygotowania:
Podgrzej.
Przechowywanie
Przechowywać w suchym, chłodnym i zaciemnionym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce przez maksymalnie 2 dni.
Przepisy
Przepis Szefa Kuchni Knorr:
1. Usmaż 400 g piersi z kurczaka pokrojonych w paski i 250 g cukinii pokrojonej w półplasterki.
2. Dodaj sos i gotuj przez 2 - 3 minuty. Podawaj z 300 g ugotowanego makaronu (ok. 150 g suchego).
Rada: Udekoruj parmezanem.
Opakowanie
Rozmiar opakowania
400g e
Wymiar liczbowy
Wymiar liczbowy - 400
Jednostka (specyficzna)
Jednostka (specyficzna) - Gramów
Rodzaj opakowania
Typ - Słoik
Liczba użyć
Liczba czynności użycia - Porcje
Pozostały tekst dotyczący ilości porcji/użyć
Opakowanie zawiera 4 porcje sosu.
Customer Supplied Pack Data
Wymiary od dostawcy
Wysokość na półce (mm) | Szerokość na półce (mm) | Głębokość na półce (mm) |
---|---|---|
129 | 77 | 77 |
(Zasady Wymiarowania Opakowań GS1)
Waga od dostawcy
Waga brutto - 610
Jednostka sprzedażowa - od dostawcy
Wysokość - 129
Szerokość - 77
Głębokość - 77
Obsługa klienta
Adres producenta
Unilever Polska Sp. z o.o.
Al. Jerozolimskie 134,
02-305 Warszawa
Infolinia: 801 109 387
Unilever Polska Sp. z o.o.,
Skr. Poczt. 315,
00-987 Warszawa 4,
„Knorr"
Adres zwrotny
Unilever Polska Sp. z o.o.
Al. Jerozolimskie 134,
02-305 Warszawa
Infolinia: 801 109 387
Telefon kontaktowy
Infolinia: 801 109 387
Rozszerzone dane
Języki na opakowaniu
- węgierski
- polski
Podzielony opis produktu
Nazwa funkcjonalna - Sos śmietanowo-grzybowy
Koszty dostawy
Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności
