DROSED GULASZ ANGIELSKI 110G Z KURCZĄT
Opis
Dane produktowe
Składniki
Składniki
Wartości odżywcze
w 100 g produktu: | |
---|---|
wartość energetyczna: | 521 kJ/125 kcal |
tłuszcz: | 7,2 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | 2,1 g |
węglowodany: | 2,5 g |
w tym cukry: | <0,5 g |
białko: | 12 g |
sól: | 2,1 g |
Obliczona wartość odżywcza
na 100g | |||
---|---|---|---|
Wartość energetyczna (kJ) | 521 | ||
Wartość energetyczna (kcal) | 125 | ||
Tłuszcz (g) | 7.2 | ||
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) | 2.1 | ||
Węglowodany (g) | 2.5 | ||
w tym cukry (g) | <0.5 | ||
Białko (g) | 12 | ||
Sól (g) | 2.1 |
Opis produktu
Marka
Drosed
Marka standaryzowana
Marka - Drosed
Podmarka
Podmarka - Podlaski
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Gulasz angielski z kurcząt mielony. Konserwa sterylizowana.
Marketing
Nazwa firmy
DROSED SA
Adres firmy
ul. Sokołowska 154
08-110 Siedlce
O marce
Drosed
Podlaski Ulubiony od 1977
Zdrowie i styl życia
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Soja - Zawiera
Przechowywanie i stosowanie
Rodzaj przechowywania
Typ | Min. temp. °C | Maks. temp. °C | ||
---|---|---|---|---|
Przechowywać w temperaturze otoczenia | 4 | 25 |
Przechowywanie
Przechowywać w temp. od +4°C do +25°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 2 dni.
Opakowanie
Rozmiar opakowania
110g
Wymiar liczbowy
Wymiar liczbowy - 110
Informacje o recyklingu
Opakowanie - Nadające się do recyklingu
Wymiar
Wymagana wysokość na półce (mm) | Wymagana szerokość na półce (mm) | Wymagana głębokość na półce (mm) |
---|---|---|
107 | 72 | 29 |
(Zasady Wymiarowania Opakowań GS1)
Jednostka (specyficzna)
Jednostka (specyficzna) - Gramów
Rodzaj opakowania
Typ - Puszka konserwowa
Waga
Waga brutto - 116
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 107
Szerokość - 72
Głębokość - 29
Obsługa klienta
Adres producenta
DROSED SA
ul. Sokołowska 154
08-110 Siedlce
Adres zwrotny
DROSED SA
ul. Sokołowska 154
08-110 Siedlce
Rozszerzone dane
Język produktu
Język danych - polski
Główny język opisu - polski
Języki na opakowaniu
- polski
Podzielony opis produktu
Nazwa funkcjonalna - Gulasz angielski