FILET Z PIERSI INDYKA
FILET Z PIERSI INDYKA

SKŁADNIKI:

  • 1 pierś z indyka,
  • 1 pomidor,
  • 2 plastry mozzarelli,
  • kilka łyżek zielonego pesto,
  • kilka plastrów świeżej bazylii,
  • sól, pieprz

 

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:

Pierś z indyka przekrój na dwie porcje i przypraw solą oraz pieprzem. Następnie mięso włóż do naczynia żaroodpornego. Pierś posmaruj pesto. Pomidora umyj i pokrój na plasterki, a następnie połóż na mięso. Na pomidory połóż plaster mozzarelli. Piecz w temperaturze 200 stopni przez około 25 minut. Gdy mięso się upiecze posyp je świeżą, posiekaną bazylią.

 

Polecane produkty
ZIEMNIAK POLSKI SI
ZIEMNIAK POLSKI SI
1,69 zł
kg
SPC BUŁKA KAJZERKA  0,05KG SI
SPC BUŁKA KAJZERKA 0,05KG SI
0,45 zł
szt
ŻYWIEC ZDRÓJ 1,5L PET N/GAZ
ŻYWIEC ZDRÓJ 1,5L PET N/GAZ
2,49 zł
szt
BANAN SI
BANAN SI
5,29 zł
kg
SPC BUŁKA SZNYTKA 0,05KG SI
SPC BUŁKA SZNYTKA 0,05KG SI
0,45 zł
szt
CISOWIANKA 1,5L PET GAZ
CISOWIANKA 1,5L PET GAZ
1,99 zł
szt
REKLAMÓWKA PELCOWIZNA ZIELONA
REKLAMÓWKA PELCOWIZNA ZIELONA
0,70 zł
szt
MARCHEW SI
MARCHEW SI
1,99 zł 0,99 zł
kg
CEBULA SI
CEBULA SI
1,99 zł
kg
ŁACIATE MASŁO EXTRA 200G
ŁACIATE MASŁO EXTRA 200G
6,49 zł
szt
POMIDOR MALINOWY SI
POMIDOR MALINOWY SI
5,99 zł
kg
CISOWIANKA 1,5L PET N/GAZ
CISOWIANKA 1,5L PET N/GAZ
1,99 zł
szt
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium